Gruppträning

Flera valmöjligheter

Vi erbjuder utmanande gruppträning i fräscha lokaler.

Många som börjar träna har svårt att hitta motivationen på egen hand. Då kan våra mångsidiga gruppass vara ett utmärkt val för dig. Våra utbildade instruktörer leder passen och alla kör efter egen förmåga.

Allt sker i fräscha och nyrenoverade lokaler med tillhörande utrustning. Gruppträning är också en bra möjlighet att träffa andra människor som också älskar att träna. Känn musiken och släpp loss på ett av våra många pass. Vi har pass som fokuserar på styrka, rörlighet och snabbhet så du kommer utan tvekan hitta en träningsform som du älskar.

Klicka här för att se vårt aktuella schema för gruppträning!

Utmana dig själv i ett roligt gruppträningspass tillsammans med andra medlemmar. Läs mer om våra gruppass nedan.

TABATA - Korta intensiva intervaller med olika övningar och korta pauser. Här höjs pulsen och du får även jobba med din koordination.

TRÄNA TILL 1000 - Ett tufft och roligt pass som baseras på styrka, kondition och balans. Passet är utformat med 13 olika övningar som upprepas totalt 1000 gånger under träningspasset. Här kan du utmana dig själv tillsammans med en kompis och utför 500 repetitioner var.

CIRKELTRÄNING - Träningspasset bygger på effektiva och enkla övningar med olika typer av redskap. Skivstänger, viktbollar och hantlar står bland annat på schemat. Cirkelträning är en effektiv och framför allt roligt sätt att träna på. Här får du chansen att träna du upp din uthålliga styrka, balans och koordination. Finns i 30, 45 och 60 min 

INTERVALL FYS – är ett pass där kondition och styrka tränas med stor omväxling. 

SPINNING - Under våra spinningpass tränar du utifrån dina egna förutsättningar. Du väljer tempo och reglerar själv motståndet på cykeln. Spinning är en mycket effektiv typ av konditionsträning. Finns i både 45min och 60min.

SKIVSTÅNG – Ett koreograferat härligt skivstångspass. Jobba med vikt utefter din förmåga.

CROSSFYS - Ett pass för dig som älskar att utmana dig själv. Ingen tidigare erfarenhet av crossfit krävs utan detta är ett pass för alla. Anpassa vikten efter din egen förmåga, jobba med tekniken under dessa helkroppsövningar. 

CORE – Passet fokuserar på din Core som innefattar mage, rygg och höfter. Du använder både kroppsvikt och viktplattor som redskap. 

GRIT – 7 Stationer, 6 min arbete på varje station! kom igen det blir kul! Ett tufft cirkelpass där du kommer få köra allt ifrån Marklyft, battle rope till biceps och burpees

Dags att börja träna?

Bli medlem hos oss!