Gnugg ♥ Företag

För en bättre hälsa!

Skapa de bästa förutättningarna för dina medarbetare.

En aktiv livsstil är nyckeln till framgång. 

Att träning bidrar till en sundare livsstil är ingen nyhet. Det bidrar inte bara till fysiska hälsofördelar utan också psykiska. Faktum är att träning bidrar till mycket mer än vad man tror. Du blir bland annat starkare, piggare, får ökad koncentrationsförmåga och arbetsdagen blir ingen annan lik efter ett svettigt morgonpass på gymmet.

 

Det är viktigt att komma ihåg att all typ av träning räknas. Oavsett om det är en promenad, ett hårt pass på gymmet eller en cykeltur till jobbet. Vuxna rekomenaderas att röra på sig minst 30 minuter om dagen men ibland kommer vardagen emellan. Därför är det viktigt att komma ihåg att den bästa träningen är den som faktiskt blir av.

Vi vill skapa fler möjligheter för medarbetare att hinna med den dagliga träningen. Därför jobbar vi på GNUGG hårt med att knyta kontakter med olika företag. Vi skräddarsyr den bästa lösningen för just ert företag och era medarbetare. Är du friskvårdsansvarig på ditt företag eller vill veta mer om våra olika företagslösningar? Kontakta oss på info@gnugg.se

Dags att börja träna?

Bli medlem hos oss!